Open de poort naar jouw potentieel

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

WAT WE GAAN DOEN?

Je kunt onderdelen verwachten die te maken hebben met kwetsbaarheid & kracht, sisterhood, respectvolle aanraking, afstemming, massage, flow, bewustwording, verdieping van jouw vrouwzijn, inzicht in het samenzijn met mannen, steun, lol en sensualiteit.

 

Shakti's Night
& Sisterhood

EEN SENSUELE AVOND VOOR VROUWENCORDIUM, Nijmegen 
Zaterdag 19.30-22.30De data volgen op een ander moment

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl
Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

Tantra Events

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

De beide avonden zijn ook los te volgen en zullen een ander thema hebben.

 Kosten €40,- per avond. 

 

SHAKTI’S NIGHT 

Wie ben jij? Jij bent Shakti, de vrouw!

Je bent vanaf je diepste wortels verbonden met alle vrouwen voor jou. De eicel waar je uit bent voortgekomen zat al in de schoot van je oma.

Meisjes, maagden, verleidsters, moeders, minnaressen, muzen, heksen, priesteressen, wijze vrouwen, oma’s, godinnen…ik nodig jullie uit om het mysterie van de vrouw te ontrafelen en al deze rollen voluit te leven zonder schaamte en schuld.

Reis mee naar je oorsprong. Ontdek je verleidelijke schoonheid, je mystieke kracht en oerwijsheid. Ontvankelijk en levenscheppend. 

SISTERHOOD

Wij hebben elkaar nodig als zusters voorbij rivalen. Om elkaar te steunen, te helen en te delen.

Om in zachtheid krachtig te zijn met respect en liefdevolle aandacht voor onze unieke lijven. Om onze tempels te eren. Ons vrouwzijn te bevestigen. Om samen de liefde te vieren, onze intuïtie te erkennen en onze gevoelens en emoties te ontsluieren. Om diep te begrijpen waarom alle tegenstellingen zich in ons hart verenigen. Om samen een zucht te voelen van herkenning zodat we ons kunnen bevrijden en openen voor de volheid van het leven en naast Shakti ook Shiva in ons leven toelaten en één zijn met onze oorsprong.

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl
Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

Laat je deze avonden verrassen. Dichtbij jezelf & met elkaar. Reken op een mooie, spannende en verdiepende ervaring voorbij wat woorden je kunnen vertellen.

Welkom bij Shakti’s Night!

Aanmelden of info;
0628038175

 

prijzen

   € 40,- per avond
 

Aanmelden via het contactformulier