Open de poort naar jouw potentieel

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

TANTRA MASSAGE

Een aandachtige liefdevolle massage waarbij de levensenergie kan gaan stromen

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

Heb je behoefte aan ontspanning? Heb je behoefte aan verdieping, heling, verbinding, uit je hoofd in je lijf? Heb je behoefte aan bewuste aanraking? Wil je je levensenergie laten stromen? Liefdevol thuiskomen bij jezelf?Wellicht is het tijd voor een verwen moment.

In een fijne warme sfeer de weldaad ervaren van een liefdevolle afgestemde aanraking. 

Ik neem je graag mee!

OMDAT JE HET WAARD BENT

Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

AFSTEMMEN

Als je nieuw bent dan wil ik je eerst telefonisch gesproken hebben zodat je vooraf al enigszins duidelijk hebt wat je kunt verwachten. Als we een afspraak inplannen ontvang je het adres in Millingen aan de Rijn, bij Nijmegen.De sessie duurt in de regel 75 minuten met een uitloop naar 90 minuten.Mocht er meer tijd nodig zijn dan bespreken we dat van tevoren.

CONSENT

We beginnen aan tafel met een kopje thee om af te stemmen wat je vraag, wens of behoefte is voor die dag. Daarna maken we duidelijke afspraken voor ieders veiligheid.Een Tantra Massage zal in een liefdevolle bedding plaats vinden, zonder voorafgaand doel, altijd anders en eventueel met gebruik van warme olie.Daarbij kun je ervoor kiezen om ontkleed te zijn maar niks moet. Ook gekleed kan je prima een Tantra Massage ontvangen.

GEBORGEN I OVERGAVE I RESPECT

Een Tantrische Massage kan op meerdere manieren gegeven worden waarbij ik gebruik maak van verschillende massage technieken, ademhaling, tantra-oefeningen en meditaties afgestemd voor dat moment, altijd voelend wat nodig is met respect voor jouw grenzen.

SENSUEEL I VERDIEPEND I AANGERAAKT

Tijdens een Tantra Massage kan de levensenergie gaan stromen. De levensenergie omvat ook de seksuele energie. Er wordt niet bewust naar een climax toegewerkt maar de seksuele organen kunnen liefdevol meegenomen worden in de massage. Het is mogelijk dat er naast genot ongemak ontstaat of dat er emoties vrij komen. Dat is heel gewoon, dit kan ruimte geven en helend zijn. Het is goed om te zijn met alles wat zich aandient.

INTEGRATIE I AFTERGLOW

Tijdens de massage zullen er momenten zijn van integratie. Even stilte, even voelen, even niks. Een tantra Massage is een intense ervaring. Na de massage is er rust en lig je onder een dekentje waarna we nog kort aan tafel gaan zitten om na te bespreken.

Boeking: 06-28038175Waar: Millingen aan de Rijn

HELAAS!
Tijdelijk neem ik geen nieuwe cliënten aan omdat mijn agenda vol zit!

prijzen

   € 100,-
voor 75 minuten  met uitloop  tot  1,5 uur  

Voor meer info kun je me bellen of ga naar het contactformulier!