Marita Mistar Tantra, maritamistartantra.nl

Tantric Dance durf ik dat?

MARITA MISTAR TANTRA

Lieve mensen, 

Na een heerlijke korte vakantie in Spanje weer volop bezig met mijn bedrijf. Hoe prachtig te zien dat de Tantric Dance community in Nijmegen groeit en zo blij dat ik weer een aantal data in het fijne Cordium heb kunnen plannen op de zaterdagavond. Ook heb ik al verschillende mooie verbonden massages mogen geven. Voel me dankbaar!

En schroom niet om me te bellen als je vragen hebt over de Tantric Dance. Ik merk dat er soms een drempel is…

Even wat vragen op een rij;

*Moet ik met een partner komen?
Nee, je kunt ook alleen komen, iedereen wisselt, je zit dus niet de hele avond ‘vast’ aan een partner.

*Ik kom met mijn partner, mogen we met elkaar dansen?
Ja, dat mag maar ik zou jullie wel willen uitnodigen om ook eens met een ander te dansen. Mocht je bijvoorbeeld de laatste dans met je eigen partner willen doen dan heb je sowieso altijd voorrang.

*Ben ik niet te oud of te jong?
In de dans maakt leeftijd niet uit maar over het algemeen is er een gemengd gezelschap waarvan de meesten tussen de 30 en 70 jaar zijn…ook als je jonger of ouder bent ben je van harte welkom natuurlijk.

*Ik dans veel maar Tantra lijkt me toch een beetje spannend.
Ja, Tantra kan spannend zijn maar vooral leuk spannend. Ik leid jullie in de dans en sensualiteit door middel van een verbindende Tantrische oefening of meditatie, een chakra journey en er wordt altijd een demo gegeven waarbij er uitleg is over deze magische dansvorm van leiden en volgen. De muziek is met zorg uitgekozen en is ondersteunend. Daarbij leer je ook om je grenzen aan te geven en de grens van een ander te respecteren.

Liefs,
Marita 17 juni 2022